Ambitieuze Tchité is er klaar voor: "Ik kan Club heel wat bijbrengen"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 44 reacties
Ambitieuze Tchité is er klaar voor: "Ik kan Club heel wat bijbrengen"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Mémé Tchité is sinds maandag opnieuw een volwaardig speler van Club Brugge. De aalvlugge spits krijgt een nieuwe kans bij de A-kern en is vastbesloten om die met zijn beide handen te grijpen. "De komst van Michel Preud'homme is een godsgeschenk voor mij", zegt hij.

Ondanks dat Tchité maanden meetrainde met de blauw-zwarte beloften, is hij naar eigen zeggen topfit. “Het was geen leuke periode, maar ik heb mijn tijd niet verprutst. Ik heb bij de beloften hard gewerkt en ik ben blessurevrij. Ik voel me mentaal en fysiek weer helemaal top”, aldus de Burundese spits op de webstek van Club Brugge.

Natuurlijk speelde de aanwezigheid van coach Michel Preud’homme mee in de beslissing om Tchité opnieuw bij de A-kern te halen. “Zijn komst naar Club is voor mij een godsgeschenk. Ik respecteer hem enorm als mens én als coach. Het is fantastisch om weer met hem te kunnen samenwerken en ik ben er zeker van mijn topniveau van weleer onder zijn bewind weer te kunnen etaleren.”

"Mijn voeten zullen op het veld spreken"

Tot slot verwacht de 29-jarige aanvaller dat hij niet al te veel tijd zal nodig hebben om een rol van betekenis te spelen in het Jan Breydelstadion. “Ik kan Club heel veel bijbrengen, maar verwacht niet dat ik nu het achterste van mijn tong zal laten zien. Mijn voeten zullen op het veld spreken. Mijn gevoel zegt dat ik er snel weer kan staan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties