Reactie Thompson verwacht zware terugronde: "Het zal knokken worden"

Robby Morren
Robby Morren
| 6 reacties
Thompson verwacht zware terugronde: "Het zal knokken worden"
Foto: © SC

Kenny Thompson baalde na het 1-1 gelijkspel tegen Kortrijk. OHL had voldoende mogelijkheden om de volle buit in Leuven te houden maar de efficiëntie ontbrak. "Echt kut", zo omschreef de verdediger zijn gevoel na het gelijkspel.

Door Robby Morren

"We zaten goed in de match en we konden bijna een volledige helft tegen 10 man voetballen. We misten een strafschop maar we kwamen dan toch 1-0 voor. Op de koop toe kregen we dan nog een kutgoal tegen. We kregen de bal niet weg en dan week dat schot nog af."

"Die tegengoal typeert veel. Tegen Gent kregen we ook al zo'n afgeweken bal tegen. Wij hadden nog voldoende kansen om te scoren maar we waren niet efficiënt genoeg. Ploegen die het geluk wat mee hebben, staan dan 4-0 voor", oordeelt Thompson.

"Blijven werken en dan zal het tij wel keren"

"Het was de wedstrijd van net niet. Er is geen reden om blij te zijn. We hebben twee punten verloren", vond Thompson. "Kortrijk is een goede ploeg maar wij hebben hen, ook met 11 tegen 11, goed vastgezet. Ik; vond ons de betere ploeg. Wij verdienen niet om op die 14e plaats te staan."

Volgende week wacht OH Leuven alweer de zware verplaatsing naar Racing Genk, dat iets zal willen rechtzetten na de blamage op het veld van Oostende. "Het zal knokken worden. We moeten blijven werken en dan zal het tij wel keren. Positief is dat iedereen zijn werk goed doet op het veld", besluit de verdediger tegenover Voetbalkrant.com.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties