Reactie Vossen hard: "Nu zullen we zien hoe goed de groepssfeer echt is"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Vossen hard: "Nu zullen we zien hoe goed de groepssfeer echt is"
Foto: © SC

Jelle Vossen ging afgelopen zaterdag mee ten onder met het Genkse schip in het Albertpark. "Dit mag geen tweede keer gebeuren", was de aanvoerder na afloop kristalhelder."

Cédric De Volder in Oostende

The Kustboys zorgden afgelopen zaterdag voor dé stunt van het weekend door KRC Genk met een droge 4-0 naar Limburg te sturen. Ook Jelle Vossen was na afloop van de partij zichtbaar ontgoocheld. “Ik herinner me eens een 5-0-nederlaag op het veld van RAEC Mons. Maar verder kreeg ik nooit zo’n klap met KRC Genk.”

“Er valt eigenlijk weinig te vertellen over onze wedstrijd”, is de Eigenbilzenaar eerlijk. “De volledige groep mag de komende dagen voor de spiegel gaan staan. Dit mag geen tweede keer gebeuren, hé. Of dit nu de keerzijde van de medaille is? Nu zullen we inderdaad merken hoe goed de groepssfeer echt is.”

"Je koopt niets met balbezit"

De blauwbloezen liepen keer op keer in de Oostendse val. Wat was volgens Vossen het probleem? “We hebben hen zeker en vast niet onderschat. Ik zou het eerlijk toegeven als dat wel het geval zou geweest zijn. Ik vind het persoonlijk altijd lastig voetballen op een klein veldje. Het overwicht aan de bal? Daar koop je niets mee.”

Vossen was de enige aanvallende kracht die na de koffie respijt kreeg van Mario Been. Wat zei de Nederlandse veldheer precies tijdens de pauze. “Hij was alleszins niet blij”, besluit de Rode Duivel. “Maar zo’n zaken wil ik liever intern houden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties