Eden over Thorgan: "Kwaliteiten om te slagen bij Chelsea"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties
Eden over Thorgan: "Kwaliteiten om te slagen bij Chelsea"
Foto: © SC

Eden Hazard is momenteel druk bezig met het veroveren van de Premier League. Toch verliest de Rode Duivel broertje Thorgan niet uit het oog. "Het zou ongelooflijk leuk zijn om samen het wereldkampioenschap te kunnen spelen."

Eden Hazard is momenteel één van de weinige spelers die elke wedstrijd van Chelsea speelt. José Mourinho legt dan wel een pak druk op zijn schouders, maar de Rode Duivel beschaamt het vertrouwen niet. Toch maakt hij ook de tijd om de carrière van broertje Thorgan te volgen.

“Het zou uitzonderlijk zijn om samen met Thorgan naar Brazilië te trekken”, aldus Hazard in Het Nieuwsblad. “Op voorwaarde dat ik ook geselecteerd ben natuurlijk.” (lacht)

De sterkhouder van Zulte Waregem lijkt immers niet kansloos met het oog op een WK-selectie. In België ziet een voetballiefhebber hem zelfs als favoriet voor De Gouden Schoen. “En waarom zou dat niet kunnen? Hij heeft alvast meer kans op die trofee dan ik op De Gouden Bal. Hij is van levensbelang voor zijn team.”

“Ik ben bovendien overtuigd dat Thorgan de kwaliteiten heeft om te overtuigen bij Chelsea”, besluit Eden. “Of hij volgend seizoen al aan mijn zijde zal voetballen? Het is niet aan mij om daar over te beslissen, hé.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties