Reactie Van Veldhoven: "Ga mijn stijl niet aanpassen"

Van Veldhoven: "Ga mijn stijl niet aanpassen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Harm van Veldhoven stond dicht bij het einde als trainer van KV Mechelen, maar door een 0-0 gelijkspel tegen Waasland-Beveren kreeg hij weer wat extra ademruimte. "Ik zal mijn stijl niet aanpassen", aldus de coach van Malinwa.

Aernout Van Lindt in Mechelen

"We zijn er vol voor gegaan vandaag", stak van Veldhoven van wal. "We wilden echt die overwinning vandaag. We hebben impulsen proberen geven en hebben ook steeds aanvallender gespeeld. Maar met meer aanvallender spelers gaan spelen is niet altijd goed."

"Uiteindelijk stonden we na de inbreng van Mokulu en Destorme uiteindelijk met al onze aanvallend ingestelde spelers op het veld. En nog scoren we niet. Mijn spelers doen hun best, en ik doe mijn best, maar ik kan ze er niet zelf intrappen."

"Focus op de groep"

Er stond heel veel druk op de wedstrijd tegen Waasland-Beveren. Verlies betekende het einde van de coach. "Dat deed inwendig pijn, maar mijn huid is dik genoeg om er tegen te kunnen. Ik focus mij op de groep en daar doe ik het voor."

Van Veldhoven zag namelijk ook positieve zaken in de match tegen de Waaslanders: "We hebben niets weggegeven en hadden zonder keeper kunnen spelen. Zij gingen gewoon verdedigen en wij probeerden de muur te breken en te forceren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties