Reactie Dury eerlijk: "Cercle Brugge heeft het ons moeilijk gemaakt"

Dury eerlijk: "Cercle Brugge heeft het ons moeilijk gemaakt"
Foto: © SC

Zulte Waregem won aan de Gaverbeek met 1-0 van Cercle Brugge en doet daarmee een goede zaak met het oog op de halve finales in de Beker van België.

Aernout Van Lindt in Waregem

"Eerst en vooral alle lof aan Cercle Brugge, ze hebben vandaag heel goed gespeeld. Ze speelden met D'Haene wat in de rug van Skúlason en Malanda, daar haddden we het niet makkelijk mee", aldus Dury na de wedstrijd.

"We openden dan wel de score, maar we hadden het daarna lastig. We misten wat frisheid, maar dat is geen excuus vandaag. We wisten dat dit moment er zou gaan aankomen na de Europese uitschakeling, maar Cercle Brugge heeft het ons met zijn goede bekerreputatie moeilijk gemaakt."

"We zien wel hoe we uit de stage komen"

"Ik kan nog niet veel zeggen over de terugwedstrijd. Er is nog Oostende, Anderlecht, een weekje rust en onze stage. Op zich is dit geen slechte uitslag, zij zullen moeten komen. Maar we zullen moeten zien hoe we uit de stage komen en of we dan wat frisser zijn."

"Normaal kunnen we beter, maar je bent altijd maar zo goed als de tegenpartij je laat zijn, dus vandaag moeten we toch vooral proficiat zeggen aan de bezoekers."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties