Reactie Hazard relativeert: "Is nog maar tweede verlies"

Hazard relativeert: "Is nog maar tweede verlies"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem verloor met het kleinste verschil op het veld van Anderlecht. Daardoor komt het nu alleen op de vierde plaats in de stand terecht. Na de wedstrijd relativeerde Thorgan Hazard het verlies.

Aernout Van Lindt in Anderlecht

"We verliezen door een jammerlijk doelpunt", aldus Hazard. "Maar we hebben toch al een positief seizoen gedraaid. Dit is al bij al nog maar ons tweede verlies in de competitie."

"Er is veel goeds te vertellen: we hebben Standard al geklopt (als enige tot op heden, nvdr) en we halen goede resultaten. Misschien hebben we al wat te veel gelijke spelen gehad, maar we doen het niet slecht."

"Lag niet aan vermoeidheid"

Zulte Waregem heeft er al meer dan 30 wedstrijden op dit seizoen. Ontbrak de frisheid wat vandaag om nog een keer alles te geven? "Het lag niet aan de vermoeidheid. We misten wel wat spelers vandaag: Leye, Habib, Davy, ... dat begint door te wegen."

Dus is het zaak om de batterijen op te laden: "We moeten er van profiteren voor we terug hernemen. Alles even laten rusten en dan weer vol aan de bak", aldus Hazard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties