Reactie Bossut: "Hoop dat Malanda blijft"

Bossut: "Hoop dat Malanda blijft"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sammy Bossut moest zich gisteren in het Astridpark een keer omdraaien, toen Junior Malanda zijn eigen doelman verschalkte. Na de wedstrijd liet de doelman er zijn glimlach niet om en had hij het ook over Junior Malanda.

Aernout Van Lindt in Anderlecht

"We verliezen hier vandaag een puntje, want op die afgekeurde goal na hadden ze nu ook niet zoveel kansen", vond Sammy Bossut. Ik wilde er zoals altijd voor gaan, dus het is jammer dat we vandaag verloren."

Verliezen tegen Anderlecht, dat had Zulte Waregem al een tijdje niet meer gedaan: "Het verschil deze keer met de andere keren was dat we deze keer niet scherp genoeg waren vooraan. Niet iedereen was 100%. Als dat wel zo was, dan zat er misschien meer in."

"Brazuca valt goed mee"

De keeper mocht ook voor het eerst in wedstrijdverband aan de slag met de nieuwe WK-bal. "Die bal valt goed mee, zeker als hij recht gaat is hij goed pakbaar."

The talk of the town was echter het mogelijk afscheid van Junior Malanda bij Zulte Waregem. "Ik hoop dat hij blijft, maar als hij toch zou vertrekken dan wil ik hem veel succes wensen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties