Dury: "In 2014 proberen bevestigen"

Dury: "In 2014 proberen bevestigen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem ging met een nederlaag het jaar uit: het verloor voor de tweede keer dit seizoen in de competitie: 1-0 in het Astridpark. Na de wedstrijd was Francky Dury dan ook teleurgesteld in het resultaat van de laatste wedstrijd, maar blij van het hele jaar 2013.

Aernout Van Lindt in Anderlecht

“Het was een gesloten wedstrijd. We hadden het betere van het spel in de eerste helft”, aldus Dury over de wedstrijd in en tegen Anderlecht. “Maar in de tweede helft zijn zij beter uit de kleedkamer gekomen. Wij konden de bal niet meer bijhouden en dan moet je gewoon achteruit.”

“Na de 1-0 hebben we risico moeten nemen met drie verdedigers achterin hier op Anderlecht. Deze jongens zijn winnaars, dus elk puntenverlies is een klapje.”

“Vierde plaats onze plaats”

En zo eindigt Essevee het jaar 2013 op een vierde plaats: “Ik denk dat die plaats een logische en verdiende plaats is al bij al. We hebben wat meer pech gehad dit seizoen dan vorig seizoen, ook met wat blessures, maar we staan nog goed.”

“Nu is het zaak om proberen te bevestigen. We willen onze plaats in play-off I proberen behouden of versterken”, aldus de coach van Zulte Waregem.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties