Martin tot einde seizoen uitgeleend aan Berchem

Steven Bologne
| 10 reacties
Martin tot einde seizoen uitgeleend aan Berchem
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tweedeklasser Eendracht Aalst stalt middenvelder Niels Martin tot het einde van het seizoen bij derdeklasser Berchem Sport. Voor Martin is het een terugkeer naar de club waarmee hij twee seizoenen geleden de titel behaalde.

Na de titel in bevordering bij Berchem Sport versierde Niels Martin een transfer naar Eendracht Aalst. Bij de Ajuinen ondertekende hij een Part-time overeenkomst tot medio 2016. In 32 wedstrijden was Martin vorig seizoen goed voor vier doelpunten. Aalst verhuurd Martin nu tot het einde van het seizoen aan de in acuut degradatiegevaar verkerende Antwerpenaars.

Berchem staat op het punt om meer inkomende bewegingen af te ronden. Zo is aanvaller Vincenzo Verhoeven van Bornem sinds zaterdag rond, maar moet er administratief nog een en ander afgehandeld worden met de KBVB, hij tekende voor anderhalf seizoen. Nog van Bornem ligt ook Kevin Geets in de bovenste schuif. De naar de b-kern verwezen Nicky Melkert word dan weer in verband gebracht met Cappellen, waar Thomas Stevens mogelijk de omgekeerde overstap maakt naar het Rooi. 

Berchem Sport reageerde tevens officieel op de bekendmaking van de financiële steun van het stadsbestuur aan enkele andere Antwerpse clubs. De club met stamnummer 28 herinnert de stad er aan dat er reeds een ontwerp (zie foto nieuwe hoofdtribune) voor een nieuw rechthoekig stadion klaar ligt, en vraagt op korte termijn duidelijkheid in dat dossier. Een ontmoeting tussen beide partijen staat eerstdaags op het programma. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties