Van Holsbeeck geeft meer uitleg: "Of er komt top, of er komt niemand"

Van Holsbeeck geeft meer uitleg: "Of er komt top, of er komt niemand"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Verschillende namen werden tijdens deze wintermercato al aan Anderlecht gelinkt, maar voorlopig haalde paars- wit nog niemand. Herman Van Holsbeeck neemt zijn tijd, maar gaat enkel voor het beste van het beste.

Onder meer Thorgan Hazard, Steven Defour en Michy Batshuayi werden al aan de regerende kampioen gelinkt. “Als we tijdens deze wintermercato nog iets doen, moeten het spelers zijn waarbij er unanimiteit is over hun kwaliteiten”, aldus de sportief directeur in Het Laatste Nieuws.

"We gaan voor namen die ons meteen een meerwaarde kunnen bezorgen" 

“Dan gaat het om de namen die circuleren (Hazard, Defour, Batshuayi, nvdr.) en die ons meteen een meerwaarde kunnen bezorgen. Als je me vraagt of ik ook een plan B of C heb, dan zeg ik neen. We hebben alleen een plan A. Of er komt top, of er komt niemand”, is Van Holsbeeck heel duidelijk.

Van Holsbeeck besprak ook de situatie van enkele ‘ontevreden’ spelers. “Kaminski uitlenen? Thomas heeft duidelijke akkoorden met ons. We gaan hem niet uitlenen in januari. Na het seizoen zien we wel.” De Zeeuw? Als PSV morgen aanklopt, dan valt er te praten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties