Tchité: "Alle plooien zijn gladgestreken"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Tchité: "Alle plooien zijn gladgestreken"
Foto: © SC

Mémé Tchité komt opnieuw aan de oppervlakte bij Club Brugge. De aanvaller kampt momenteel dan wel (opnieuw) met een blessure, maar is strijdvaardig. "Michel Preud'homme is een goede reden om bij Club te blijven."

Het parcours van Mémé Tchité bij Club Brugge leest als een zware bergrit in de Tour de France. De aanvaller kende vooral dalen op Olympia, maar werkt momenteel toe naar de top. In Het Laatste Nieuws blikt hij terug op de voorbije maanden bij Club Brugge.

"Ik wil in 2014 een nieuwe start nemen", aldus de man met de vele paspoorten. "Momenteel kamp ik nog met een conditionele achterstand op de andere spelers, maar ik heb die nare periode achter mij gelaten. Of ik me ooit afgeschreven heb gevoeld? Ik heb wel nog enkele jaren voor me liggen, hé."

De aanvaller kreeg in het tussenseizoen aanbiedingen uit onder meer Engeland en Rusland, maar bleef in West-Vlaanderen. En toen kwam Michel Preud'homme. "Ik wil de coach bedanken", lacht Tchité. "Hij heeft de zaak gedeblokkeerd. Wat een verschil met Juan Carlos Garrido. Die man was zelfs niet eens een trainer."

"Club komt er wel", besluit Tchité. "Dit seizoen of het volgende. Of ik er dan nog ben? Ik heb nog een contract, hé. Bovendien zijn alle plooien gladgestreken. We zijn opnieuw vanaf nul herbegonnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties