Reactie Oumarou dolgelukkig na winning goal: "Dit was zo belangrijk!"

Tamara Vereecken
| 2 reacties
Oumarou dolgelukkig na winning goal: "Dit was zo belangrijk!"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren hield vanavond de drie punten thuis dankzij een 1-0 overwinning tegen OHL. Het enige, maar wel erg belangrijke, doelpunt werd gescoord door Aboubakar Oumarou. Het was voor hem meteen ook z'n eerste doelpunt in de hoogste klasse.

Tamara Vereecken in Beveren

Oumarou mocht vorige week nog invallen tegen Cercle, vandaag verscheen hij al aan de aftrap. “Ik bedank de coach dat hij me de kans gaf om te starten vandaag. Ik ben blij met mijn goal maar nog veel blijer dat we met de ploeg de drie punten behaalden, daar draaide het allemaal om vanavond. Iedereen is heel content. Nu moeten we ons honderd procent voorbereiden en focussen op de volgende vier matchen want die blijven ook heel belangrijk!”

“Ik was er klaar voor na een lange revalidatie”

Dit moet deugd doen na de lange revalidatie, want Oumarou was sinds eind november out met een blessure. “Ik kon lang niet spelen, maar een blessure aan de adductoren herstelt niet zo snel. Ik wilde niet te vroeg terugkomen om dan opnieuw gekwetst te geraken. De medische staff heeft me fantastisch bijgestaan, dus deze goal en overwinning zijn ook deels van hen,” aldus Oumarou.

Het was een wedstrijd met hoge inzet vandaag, was je er klaar voor? “Fysiek zeker. De coach heeft ook wel de hele week op mij ingepraat en nam me tussen de trainingen ook apart om extra aanwijzingen te geven. Daar heb ik veel aan gehad.”

En tot slot wilde Abou Oumarou nog iets speciaal zeggen. “Ik wil deze overwinning graag opdragen aan Faycal Lebbihi die deze week op training een dubbele beenbreuk opliep. Iedereen denkt aan hem en we hopen dat hij goed herstelt,” besloot de Kameroense spits met een mooie boodschap.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties