Reactie Gillet: "De trainer is het makkelijkste doelwit"

Gillet: "De trainer is het makkelijkste doelwit"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht zat in zak en as na het achtste verlies in deze competitie. Nochtans was er beterschap in het spel merkbaar, maar Lokeren was gewoon de betere ploeg. Iedereen probeerde ook de coach uit de wind te zetten.

Johan Walckiers in Lokeren

Anderlecht is zwaar op de sukkel, maar houdt zich vast aan de kleine strohalmen die het vindt. "We hebben vandaag goede dingen gezien", aldus Gillet. "We hebben geprobeerd, maar Lokeren was ook heel sterk. We hebben kansen gehad, maar het is zo dat als het niet loopt bij ons, er echt niks meezit. Ik hoop er nog op dat iedereen wakker wordt voor de play-offs."

Van den Brom kan echter nog op alle steun rekenen, ook van zijn spelers. "Het is het makkelijkste doelwit. De trainer heeft het altijd gedaan, maar vandaag hebben we getoond dat we achter hem staan. We hebben alles gegeven."

"We hebben ook grote kansen gehad", trad Praet zijn coach bij. "Dat foutje bij de 2-0 heeft ons de das omgedaan. Maar je zag toch meer vertrouwen dan in de match tegen Bergen. Iedereen heeft er alles aan gedaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties