Reactie Bob Peeters :"We houden alles in eigen handen"

Tamara Vereecken
| 19 reacties
Bob Peeters :"We houden alles in eigen handen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De trainer van Waasland-Beveren was best tevreden met het behaalde punt op Daknam. Bob Peeters hoopt dat zijn ploeg volgende week hetzelfde kan doen tegen Standard, al beseft hij ook dat het niet eenvoudig wordt.

Tamara Vereecken in Lokeren

Bob Peeters was niet ontevreden met wat z’n team op de mat bracht vanavond. “We hebben enkele kansen gehad in de eerste helft. Verder denk ik dat wij organisatorisch een volwassen wedstrijd hebben gespeeld. De tweede helft kwamen we er iets te weinig uit maar dat weet je tegen een ploeg die al jaren play off 1 speelt. We moeten tevreden zijn met een punt.”

Dat gelijkspel en de overwinning van OHL maken wel dat Waasland-Beveren nog steeds niet zeker is van het behoud. “Wij hebben gekregen waarvoor we gekomen waren. Met een punt houden we alles in eigen handen. Als we hier verloren, ben je afhankelijk van wat OHL doet. Nu moeten we proberen om ook tegen Standard een punt te halen.”

Peeters is realistisch optimistisch over de kansen van z’n ploeg.  “We hebben al enkele weken niet meer verloren, er staat dus wel iets. Natuurlijk, als je speelt tegen een Standard dat super is, dan wordt het moeilijk. Anderzijds, wij weten wat we moeten doen. Ik zeg al een aantal weken dat we er nog niet zijn, ik heb de euforie proberen temperen want in voetbal kan alles. Maar goed, met een punt tegen Standard zijn we gered. Daar moeten we gewoon vol voor gaan, zelf als team en hopelijk voor een vol huis,” besloot de coach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties