Reactie Matton blonk uit met twee goals: "Ik verdubbel zelfs meteen mijn totaal"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Matton blonk uit met twee goals: "Ik verdubbel zelfs meteen mijn totaal"
Foto: © Photonews

Thomas Matton was vanavond met twee rozen de uitblinker van dienst bij KV Kortrijk. De minzame middenvelder bleef zoals altijd met de voetjes op de grond. "Het is leuk om te scoren, maar de overwinning blijft het belangrijkste."

Cédric De Volder in Kortrijk

KV Kortrijk domineerde de partij tegen Cercle Brugge van de eerste tot de laatste minuut. Hein Vanhaezebrouck had bovendien een verrassing in petto. De oefenmeester gaf Teddy Chevalier het vertrouwen en eigende KVK een nieuw spelsysteem toe.

"Ik vond het eerlijk gezegd wel leuk om op deze manier te voetballen", aldus Thomas Matton na afloop. "Ik voetbal liever in de combinatie in plaats van met een lange bal.  De coach vroeg me om rond Teddy te voetballen. Ik denk dat dat wel goed gelukt is, hé." (lacht)

"Tweede doelpunt was een pareltje"

Matton kroont zich met twee doelpunten meteen tot topschutter van de Kerels in deze nacompetitie. "En ik verdubbel mijn totaal dit seizoen. (lacht) Vooral dat tweede doelpunt was een pareltje. Bij de eerste roos slaag ik er dan weer in om het leer laag te houden."

De roodhemden beginnen play-off 2 op die manier op een uitstekende manier. "Er zijn amper zes wedstrijden te spelen, dus je kan je geen slechte start veroorloven. Kortrijk wil meedoen voor de winst in de groep, hé. Hopelijk kunnen we ook volgende week bij Charleroi de volle buit pakken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties