Reactie Najar bevestigt goed seizoen: "Ik doe alles om fit te zijn"

Najar bevestigt goed seizoen: "Ik doe alles om fit te zijn"
Foto: © Photonews

Na de eerste helft dachten we al dat Andy Najar het niet zou blijven volhouden. De Hondurees rende constant zijn lijn af, maar bewees ook ons ongelijk, want in de laatste minuut was hij nog steeds die lijn aan het aflopen.

Johan Walckiers in Luik

We durven wedden dat bij Anderlecht (en bij uitbreiding de rest van de competitie) weinigen de conditie hebben van Najar. "In de laatste minuut was ik nochtans dood", lachte Najar. "Maar ik loop heel veel, ook naast de trainingen, om fit te zijn. Dat deed ik vroeger ook al en dat zal ik blijven doen."

"Ik was veel in balbezit en dan moet je er toch iets mee doen"

Najar was dan ook de beste man bij Anderlecht. "Ik probeerde gewoon het team te helpen en een assist te geven. Spijtig dat het telkens niet was", aldus de man van bij wie alle acties begonnen. "Ik was veel in balbezit en dan moet je er toch iets mee doen", verklaarde hij simpel.

En nochtans stond hij tegen Jelle Van Damme, toch niet de minste. "Het is altijd leuk om tegen goede spelers te spelen. Hij is een indrukwekkende verschijning, maar dat boezemt me geen angst in. Dat heb ik trouwens nooit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties