Reactie Depoitre is terug als voetballer: "Terugkeer doet lastige tijd vergeten"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Depoitre is terug als voetballer: "Terugkeer doet lastige tijd vergeten"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Oostende en Waasland-Beveren hielden het vanavond in het Albertpark op een scoreloos gelijkspel. Met Laurent Depoitre viel er echter toch een lichtpuntje op te merken: de aanvaller maakte zijn wederoptreden na wekenlang blessureleed.

Cédric De Volder in Oostende

KV Oostende kon de vorige weken geen beroep doen op Laurent Depoitre. De spits werkte in de schaduw aan zijn terugkeer. In de tweede helft verving hij een bleke Peter Sladek. "Ik ben tevreden dat ik opnieuw op het veld sta, maar ik heb nog minuten nodig. Maar mijn terugkeer doet de lastige periode toch enigszins vergeten."

"Vier op zes is allesbehalve slecht"

Depoitre kon zijn terugkeer ei zo na bekronen met een doelpuntje. Ook hij slaagde er echter niet in om Colin Coosemans te verschalken. "Jammer genoeg trilden de netten niet, hé. Vooral die kopbalkans leek wel wat, maar mijn rechtstreekse verdediger doet de lijn van de bal afwijken."

"Uiteindelijk is 0-0 een logische uitslag", besluit Depoitre. "Of Oostende misschien vergat te scoren. Als er een ploeg meer verdiende, waren wij het wel. Maar we kunnen tevreden zijn. Een vier op zes is allesbehalve een slecht begin in de nacompetitie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties