Preud'homme over mogelijke selectie De Sutter: "Of hij al een vakantie heeft geboekt? Geen idee"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 22 reacties
Preud'homme over mogelijke selectie De Sutter: "Of hij al een vakantie heeft geboekt? Geen idee"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De blessure van Christian Benteke bracht een ware geruchtenstroom omtrent mogelijke opvolgers op gang. Ook de naam van Tom De Sutter werd de voorbije dagen veelvuldig geciteerd. "Maar zijn focus ligt nu vooral op Club", aldus Michel Preud'homme.

Cédric De Volder in Brugge

Donderdag blesseerde Christian Benteke zich op training met Aston Villa. Het verdict was hard voor de aanvaller: een afgescheurde achillespees, einde seizoen en weg WK. Ondertussen worden tal van spelers genoemd om de Rode Duivel te vervangen in de WK-selectie. Onder meer Michy Batshuayi en Jelle Vossen worden vooruit geschoven, maar ook Tom De Sutter.

"Nationale selectie verdien je bij je club"

"Misschien heeft Tom in juni al een vakantie gepland", lacht Michel Preud'homme op de blauw-zwarte persbabbel. "Ik probeer mijn spelers zo goed mogelijk op te volgen, maar daarvan ben ik nog niet op de hoogte."

De Luikenaar heeft bovendien geen schrik dat zo'n mogelijke selectie in het hoofd van zijn spits zal spelen. "De focus van De Sutter ligt enkel en alleen op Club Brugge. Ik ben er dus van overtuigd dat er niets anders speelt op dit moment. Trouwens, zo'n nationale selectie verdien je bij je club, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties