Copa geeft Wilmots raad: "Derde doelman mag uit België komen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Copa geeft Wilmots raad: "Derde doelman mag uit België komen"
Foto: © SC

Barry Boubacar Copa wil deze zomer met Ivoorkust schitteren op het WK in Brazilië. De doelman leeft ondertussen ook mee met Koen Casteels. "Maar het heeft geen zin om met de handrem op te spelen. Ik liep een contractuur op door uit mijn bed te stappen."

En dan heeft Barry Boubacar Copa het over de blessure die hem in de oefeninterland tussen België en Ivoorkust op de bank hield. De doelman van Sporting Lokeren hoopt ondertussen dat Marc Wilmots enkele spelers uit de Jupiler Pro League zal meenemen naar Brazilië. "Dat geeft de competitie toch een beetje meer aanzien."

"Ik zou het dan ook interessant vinden als de bondscoach de derde doelman uit België zal halen", aldus de goalie in Sport/Voetbalmagazine. "Al wil ik geen namen gaan noemen. (lacht) Ik bewonder Silvio Proto en Sammy Bossut, maar leef ondertussen mee met Koen Casteels."

In België goed alternatief voor buitenlandse toppers

Maar Copa denkt niet alleen aan de doelmannen. "Ik hoop dat ook Jelle Vossen, Laurent Ciman en Anthony Vanden Borre zich tonen", besluit de doelman. "Op die manier kunnen die jongens tonen dat er in België een goed alternatief is voor de toppers die in het buitenland voetballen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties