Reactie De Smet: "Europees ticket zou uniek zijn"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
De Smet: "Europees ticket zou uniek zijn"
Foto: © Photonews

Stijn De Smet en KV Kortrijk stuurden vanavond Sporting Charleroi puntenloos naar huis. De middenvelder maakt zich al op voor de dubbele confrontatie met KV Oostende, maar durft al te dromen. "Ik heb mijn vakantie nog niet vastgelegd, dus ik kan nog eventjes door."

Cédric De Volder in Kortrijk

Stijn De Smet werd voor de partij tussen KV Kortrijk en Sporting Charleroi gehuldigd als 'Kerel van het Seizoen'. De West-Vlaming bedankte voor het vertrouwen met een assist op Teddy Chevalier in de openingsminuten van de wedstrijd.

"Ik draaide tot hier een goed seizoen", reageert de middenvelder met de voetjes op de grond op de trofee. "Het was dan ook leuk om meteen beslissend te zijn. Al denk ik dat we geen goede wedstrijd hebben gespeeld vanavond. De beste ploeg wint niet altijd, gelukkig maar."

Beste ploeg wint niet altijd, gelukkig maar

De driepunter bezorgt KVK ook meteen een ticket voor de finale van play-off 2. "Geluk dwing je soms af", gaat De Smet verder. "Kortrijk wint al bij al verdiend de groep, hoor. Al besef ik maar al te goed dat we tegen Oostende uit een ander vaatje zullen moeten tappen." (lacht)

Ondertussen droomt het Guldensporenstadion al van een Europees ticket. "Daar zijn we momenteel nog niet mee bezig", besluit De Smet. "Al zou dat natuurlijk wel een uniek iets betekenen in de geschiedenis van de club. Ik heb alleszins nog geen vakantie vastgelegd, dus ik kan wel nog eventjes door." (knipoogt) 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties