Reactie Mazzu: "We stonden te slapen bij de aftrap"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Mazzu: "We stonden te slapen bij de aftrap"
Foto: © Photonews

Sporting Charleroi ging gisteren met de billen bloot bij KV Kortrijk. De vakantie gaat in voor de Henegouwers, maar Felice Mazzu had het liever anders gezien.

Cédric De Volder in Kortrijk

Sporting Charleroi zag gisteren een PO2-finaleticket door de vingers glippen. De Zebra's hadden genoeg aan een puntje in het Guldensporenstadion van KV Kortrijk, maar gingen met 2-1 onderuit. Felice Mazzu was na afloop dan ook zichtbaar teleurgesteld met de gang van zaken.

"We hebben deze nederlaag helemaal niet verdiend", aldus de oefenmeester. "Al stonden mijn jongens bij de aftrap wel nog te slapen. Uiteindelijk hebben we de wedstrijd gespeeld die we moesten spelen. Zelfs met z'n tienen komen we nog terug. Maar als ook de paal al in de weg staat, weet je het wel. Al ben ik trots op de inzet die de jongens hebben getoond."

We hebben in januari een nieuw team moeten bouwen, hé

"Nochtans had Charleroi enorm veel zin om play-off 2 te winnen", blikt Mazzu nog eens terug op de voorbije maanden. "Tijdens de reguliere competitie lieten we een pak punten liggen omdat de details niet klopten. Je mag ook niet vergeten dat we in januari een nieuw team hebben moeten bouwen, hé. Ik kan dus tevreden terugblikken op de voorbije weken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties