Anderlecht wint, hoogspanning in Luik

Redactie
| 6 reacties
Anderlecht wint, hoogspanning in Luik
Foto: © Photonews

Vandaag is het d-day in de Jupiler Pro League. Standard, Club Brugge en Anderlecht kunnen een stap(je) richting titel zetten. Maar wie pakt vandaag de broodnodige punten?

Hoogspanning in Luik, waar Standard en Club Brugge met elkaar in de strijd gaan. Drie duels dit seizoen leverden amper een doelpuntje op, nu staat de stress er helemaal op en zal het van details afhangen wie wint.

Wie er gaat winnen? Niemand lijkt het te weten. Ook jullie zijn helemaal verdeeld: 41% denkt aan Standard, evenveel mensen zien echter Club Brugge winnen. Of ligt de waarheid in het midden?

Op een gelijkspel spelen kan niemand, met derde hond Anderlecht die om de hoek loert. Zij zijn grote favoriet in hun wedstrijd tegen Racing Genk. Of kunen de Limburgers hun rol van scherprechter - zij spelen nog tegen de grote drie - alvast beginnen spelen?

En u krijgt een gratis bonus van 60 euro als u bij ons inschrijft. Daarmee kan u meteen 585 euro rijker worden als Racing Genk met een stunt uitpakt. Het zou natuurlijk ook een gelijkspel kunnen worden, dat levert 312 euro op - Waag uw kans via UNIBET!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties