OH Leuven zakt naar tweede klasse

Mattias Verhaeghe
| 71 reacties
OH Leuven zakt naar tweede klasse
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OH Leuven kon de rug niet rechten tegen Moeskroen. Het verloor met 1-0, waardoor de ploeg van Ivan Leko naar tweede klasse zakt.

Het was Moeskroen dat van in het begin het heft in handen nam. Echte doelpogingen kwamen er niet, maar het had wel het meest de bal. Leuven vond de vrije man niet en kon niet dreigen. Het spel verliep in de eerste helft slordig en bracht weinig positiefs voor de Leuvenaars.

Na de rust kwam er niet veel beterschap in het spel. Leuven kreeg wel dé kans op de voorsprong. Ibou werd in de zestien neergehaald, en kreeg een strafschop. Zijn schot miste echter overtuiging en de strafschop werd gemist. Een nieuwe slag voor Leuven, dat maar niet kan overtuigen in deze eindronde.

Deksel op de neus

Tot overmaat van ramp was het Moeskroen die als eerste raak trof. Badri legde de bal naast Bailly op aangeven van Brouckaert. 1-0 en Moeskroen op rozen. Leuven zakte nadien helemaal weg en kon geen antwoord meer bieden. De 2-0 was bij momenten dichter dan de gelijkmaker.

Er kwam geen verandering meer in de stand, waardoor Leuven alle hoop moet opbergen. Het kon nooit een vuist maken in deze eindronde, en zakt naar tweede klasse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties