Nieuwssprokkels: geen rundsvlees voor WK-Mexicanen

Nieuwssprokkels: geen rundsvlees voor WK-Mexicanen
Foto: © Photonews

Het WK komt dichterbij, de Belgische clubs beginnen stilletjesaan op te bouwen naar het nieuwe seizoen en ook in het buitenland roert er veel. Wij gieten de kleinere nieuwsberichten voor jullie in een overzichtje.

Anthony Vanden Borre moest gisteren normaal gezien aanwezig zijn op een project. 'Discover your talent' zag de rechtsachter van Anderlecht echter niet. "Hij moest rusten na een hectische week", klonk het bij zijn begeleider. Vanden Borre start vandaag ook de voorbereiding op het WK.

Vierdeklasser SK Sint-Niklaas heeft een nieuwe trainer. De 49-jarige Robby Buyens volgt de ontslagen Benny Lobijn op. Sint-Niklaas was op zoek naar een ervaren trainer die het publiek weer naar de club kan lokken.

Luis Suarez is er zeker van: "Ik zal het WK halen". De Uruguayaanse spits liet zich opereren aan de knie en zou slechts drie weken uit roulatie zijn. Er wordt echter gevreesd dat hij het WK net niet zal halen.

Mourinho kon het weer niet laten om Arsène Wenger een sneer te geven na het behalen van de FA Cup met Arsenal. "Eén beker in negen jaar. Het moet fantastisch geweest zijn voor Wenger", liet hij cynisch optekenen.

De Mexicaanse bondscoach Miguel Herrera heeft zijn spelers verboden rundsvlees te eten tijdens het WK. Herrera vreest voor een herhaling van de Gold Cup toen vijf internationals positief testten op Clenbuterol, een verboden stof die in rundsvlees kan voorkomen.

Hommeles bij AC Milan: reservedoelman Marco Amelia en verdediger Daniele Bonera gingen elkaar fysiek te lijf nadat Amelia vond dat Bonera te weinig tijd nam voor de fans. Het is daar al een zooitje geweest dit seizoen...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties