Transfergeruchten van de Dag: 07/06

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 18 reacties
Transfergeruchten van de Dag: 07/06
Foto: © Photonews

Het seizoen zit er op en het WK is in zicht. Maar de clubs zijn druk bezig met het huiswerk voor de volgende voetbaljaargang. Welke spelers werden vandaag gelinkt aan een overgang? Of welke coaches staan op het punt om elders aan de slag te gaan.

Liverpool zou weer een stap dichter staan bij de overname van Xherdan Shaqiri. The Reds zijn bereid de gevraagde som van om en bij de 18 miljoen euro over te schrijven op de bankrekening van Bayern München.

Chelsea is ervan overtuigd dat het Barcelona-middenvelder Cesc Fabregas voor 30 miljoen Britse pond (37 miljoen euro) naar de Premier League kan halen.

West Bromwich Albion is op zoek naar een nieuwe trainer. Volgens The Times zouden er al gesprekken zijn met Tim Sherwood.

David Pollet lijkt alweer te gaan vertrekken bij RSC Anderlecht. De aanvaller kwam in het tussenseizoen over van Sporting Charleroi, maar speelde amper onder Besnik Hasi. Een verhuur aan een andere eersteklasser lijkt dan ook een logisch gevolg.

Standard wil Omar Elabdellaoui naar Luik halen. De middenvelder mag weg bij Eintracht Braunschweig. Hij voetbalde eerder voor Manchester City, maar slaagde er niet in om daar door te breken.

En er zijn nog meer geruchten in het Luikse kamp. Ook Jean Seri zou immers in de belangstelling staan van de Rouches. De Ivoriaan ligt momenteel nog onder contract bij Paços de Ferreira.

Massimo Bruno staat dan weer in de belangstelling van Red Bull Salzburg. De Oostenrijkers hebben vijf miljoen euro veil voor de flankaanvaller van RSC Anderlecht, maar ook TSG 1899 Hoffenheim ligt op de loer.

Londen lonkt voor Cheikhou Kouyaté. De Senegalees verkiest een transfer naar de Premier League boven Valencia en ook RSC Anderlecht en West Ham United lijken niet moeilijk te gaan doen.

Ramires kan rekenen op belangstelling van Real Madrid. Volgens Marca zou Ancelotti hem graag willen weghalen bij Chelsea.

Wolfsburg aast nog steeds op Morata, maar voorlopig lijkt er niet veel schot in de zaak te komen. De ploeg van Kevin De Bruyne denkt ook aan Lukaku als versterking in de spits.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties