Sabala meteen ambitieus: "Ik beloof dat ik de fans van Club niet zal ontgoochelen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 21 reacties
Sabala meteen ambitieus: "Ik beloof dat ik de fans van Club niet zal ontgoochelen"
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Valerijs Sabala speelt eindelijk in een blauw-zwart shirt. De aanvaller werd tijdens de wintermercato al verleid tot een transfer naar Club Brugge, maar werkte eerst nog enkele wedstrijden af bij Skonto Riga. "Ik vond dat helemaal niet erg. Het afscheid was des te mooi."

Club Brugge wil de seizoen eindelijk nog eens knallen. De blauw-zwarte fans wachten ondertussen al een decennium op een titel en dat laat sporen na. Eén van de jongens die Club alvast van doelpunten moet voorzien is Valerijs Sabala. De 19-jarige aanvaller werd tijdens de wintermercato al vastgelegd, maar maakte pas afgelopen woensdag zijn debuut voor blauw-zwart in een oefenduel tegen KSV Oudenaarde.

"Het ging dan maar om een vriendschappelijk duel, maar toch had ik last van de zenuwen", vertelt de Let op de website van de West-Vlamingen. "Dat is ook normaal. Ik maak nu deel uit van een professionele en gerenommeerde club, hé. Ik heb Skonto Riga eigenlijk verlaten met één doel: slagen bij Club Brugge. Het is dan ook mijn ambitie om zo snel mogelijk een basisplaats te veroveren. Er is verdomd veel kwaliteit aanwezig, maar dat maakt de uitdaging des te groter."

Er is verdomd veel kwaliteit aanwezig, maar dat maakt de uitdaging des te groter

En Michel Preud'homme zal Sabala wellicht goed kunnen gebruiken. Tom De Sutter ligt momenteel in de lappenmand, terwijl het afwachten is hoe Nicolas Castillo zich zal ontwikkelen. "Het is mijn grote troef om op het juiste moment en op de juiste plaats in de rechthoek te staan. Ik besef dat ik met zo'n uitspraken grote verwachtingen schep, maar ik beloof dat ik de fans van Club Brugge niet zal ontgoochelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties