Reactie Hoefkens valt uit op Lisp, clubarts tempert: "Morgen vermoedelijk enkel wat stijf"

Hoefkens valt uit op Lisp, clubarts tempert: "Morgen vermoedelijk enkel wat stijf"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Carl Hoefkens keerde op speeldag 1 terug naar zijn vertrouwde Lisp. Het werd een match in mineur: in de voet bij het eerste doelpunt van Keita en even later uitgevallen met een rugblessure. Goed nieuws voor de fans: die kwetsuur lijkt op het eerste zicht mee te vallen.

Aernout Van Lindt in Lier

Een halfuur stond er op het scorebord en toen was het al 2-0 voor de thuisploeg. Bovendien viel Carl Hoefkens - die zich zeker wou bewijzen op zijn geliefde Lisp, waar hij vorig jaar nog steevast speelde - toen al uit met een rugblessure. "Een ruggewervel die verschoven is", aldus de rechtsachter van Oostende.

Hoe ernstig het precies was, kon hij niet meteen zeggen: "Morgen gaan we mogelijk foto's nemen, dan weten we meer", gaf Hoefkens zelf aan. Maar clubarts Chris Goossens kon even later meer uitleg verschaffen.

Helse pijn, morgen stijf

"Hij had helse pijn omdat zijn ruggewervel voelbaar verschoven was", aldus Goossens. "Maar we hebben hem door manipulatie terug op de juiste plaats kunnen duwen. Mogelijk is het euvel dus vrijwel zeker verholpen en gaat hij zich morgen gewoon stijf voelen."

En of de blessure dan niet kan terugkomen? "Neen, dit was een heel uitzonderlijke blessure. Hij kreeg gewoon een knie in de rug bij het neerkomen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties