Iemand nog trek in een van deze transfervrije spelers?

Iemand nog trek in een van deze transfervrije spelers?
Foto: © Photonews

Franck Boeckx en Logan Bailly vonden een oplossing door respectievelijk bij Antwerp te tekenen en te verlengen bij OH Leuven, maar een hele resem andere spelers is wel nog op zoek naar een club. Wie wil een van deze spelers nog op de kop tikken?

De transfermarkt is gesloten, maar transfervrije spelers kunnen de komende dagen nog een ploeg zoeken. Voor hen telt de strakke deadline namelijk niet. Frank Boeckx vond alvast een club, een aantal andere spelers zijn nog volop aan het zoeken.

Zo is er het duo van Club Brugge - Gudjohnsen en Tchité - dat bij blauw-zwart op overschot was, mocht uitkijken naar een nieuwe club maar vooralsnog niets gevonden heeft.

In het zelfde bedje zit ook Demy De Zeeuw, bij Anderlecht op een zijspoor gezet. Valery Nahayo heeft dan weer eigenhandig zijn contract verbroken bij AA Gent, waardoor ook hij nog in alle rust een nieuwe club kan zoeken.

Maar er zijn nog een hele resem spelers op zoek naar een nieuwe club. Of wat dacht u van Faris Haroun, einde contract bij Blackpool? Of van Gaby Mudingayi, ex- Rode Duivel en niet langer welkom bij Internazionale.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties