Genk zet in op sfeer bij eerste topper

Caroline Tonnelier
| 30 reacties
Genk zet in op sfeer bij eerste topper
Foto: © SC

KRC Genk heeft een en ander goed te maken tegenover de supporters. Zondag staat de eerste topper van het seizoen op het programma in de Cristal Arena en de Limburgers nemen het nodige initiatief om de sfeer voor, tijdens en na de match te garanderen.

Zondag ontvangt Genk op eigen veld Club Brugge. De West-Vlamingen moeten na een één op zes absoluut winnen, maar ook de thuisploeg wil natuurlijk vertrouwen tanken. Bovendien willen de Limburgers ook de banden met de supporters terug aanhalen.

Zware veiligheidsmaatregelen, maar ook sfeerinitiatieven

Terwijl zware veiligheidsmaatregelen worden aangekondigd rond de wedstrijd en Genk al liet weten dat wie de orde verstoort zwaar gestraft zal worden, zet de club ook in op sfeer rond de wedstrijd.

Zo zijn er voor de wedstrijd dranken aan halve prijs en staat er na de wedstrijd een optreden van een een duo DJ's op het programma. Dat zal doorgaan in de zogenaamde Cosy Lane binnen in het stadion, in de galerijen van vakken J tot N. Tijdens de wedstrijd zelf moeten opblaasblare klappers voor de nodige sfeer in de Cristal Arena zorgen. Ook het nodige vuurwerk zal natuurlijk niet ontbreken in Genk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties