Gent heeft te maken met een hoop (lichte) blessures

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Gent heeft te maken met een hoop (lichte) blessures
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij AA Gent maken ze zich op voor de bekerwedstrijd van woensdag. De Buffalo's trekken naar vierdeklasser Namen. Coach Vanhaezebrouck zag vandaag een hoop spelers niet of maar deels trainen. Er wordt dus geroteerd in Namen.

Door Sander De Graeve

Vanhaezebrouck had een spiekbriefje bij op het persmoment. Het was iets te veel blessureleed om te onthouden. Naast de twee spelers die langdurig revalideren, Pedersen en Puljic, namen ook Saief, Caenepeel, Belhocine en Oussalah niet deel aan de training.

Oussalah en Belhocine met rugklachten

"Moustapha Oussalah en Karim Belhocine hebben nog te veel last van hun rugblessure. Dat is ook de reden waarom ik Oussalah wisselde in Oostende", aldus Vanhaezebrouck. "Saief trainde individueel en Juinty Caenepeel is ziek." Ook Nielsen en Foket hebben niet de volledige groepstraining meegedaan.

"Nielsen heeft deels meegetraind met last aan de kuit. Foket hielde het bij lopen, hij heeft last aan de enkel." De oefenmeester van Gent kon uiteindelijk toch afsluiten met beter nieuws. "Vitas trainde voor het eerst opnieuw mee met de groep."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties