Kara verongelijkt: Anderlecht krijgt elke keer een penalty"

Kara verongelijkt: Anderlecht krijgt elke keer een penalty"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bijna was Kara Mbodj weeral de gebeten hond bij Genk. Hij veroorzaakte de strafschop die hen het belangrijke punt (vooral voor het vertrouwen) had kunnen kosten. Al bleef hij achteraf volhouden dat er niets aan de hand was.

Johan Walckiers in Anderlecht

Kara doet het verhaal zelf nog eens. "De scheidsrechter legt de bal op de stip, maar volgens mij raak ik hem niet! Ik moet de beelden echter nog eens zien om zeker te zijn. Ik wist dat ik een strafschop veroorzaakte als ik tacklede, dus besliste ik op het laatste moment om me terug te trekken. Ik heb me ingehouden en volgens mij heb ik hem niet geraakt."

En Kara heeft in zijn periode bij Genk één opvallende conclusie getrokken. "Het is hier elke keer hetzelfde. Als het op een gelijkspel afstevent, krijgt Anderlecht een strafschop", vindt Kara.

Maar met een punt mocht Genk tevreden zijn. Al was de Senegalees het daar niet mee eens. "Je mag nooit blij zijn met een gelijkspel. Het is niet omdat het op Anderlecht is dat een punt voldoende is. Wij moeten altijd voor winst gaan

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties