Biglia miste op een haar na transfer naar Real: "Interesse was héél concreet"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 37 reacties
Biglia miste op een haar na transfer naar Real: "Interesse was héél concreet"
Foto: © Photonews

Lucas Biglia zag zijn sterke debuutjaar bij Lazio resulteren in een WK-selectie bij Argentinië. Meer zelfs, de gewezen kapitein van RSC Anderlecht stond in de basis tijdens de verloren finale (0-1) tegen Duitsland. De mundial leverde hem ei zo na een toptransfer op.

"De interesse van Real Madrid was héél concreet", geeft Biglia aan in Het Laatste Nieuws. "Toen Xabi Alonso uiteindelijk vertrok, was de transfermarkt bijna gesloten. Daarom wou Lazio niet meer meewerken aan een vertrek. Als Xabi Alonso een week vroeger was vertrokken, speelde ik nu voor Real Madrid."

Tot een verhuis naar Spanje kwam het niet, waardoor de international van La Albiceleste nog steeds in de Serie A vertoeft. Op lange termijn zit er misschien zelfs een terugkeer naar het Astridpark in. "Weet je wat ik graag had gedaan? Vertrekken door iedereen op de club recht in de ogen te kijken en te zeggen:Tot binnenkort. Ik zou er graag mijn carrière afsluiten. Als ik morgen iets kan terugdoen voor Anderlecht, dan doe ik het."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties