Oussalah blijft sukkelen met de rug, Gavazaj alweer weken out

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Oussalah blijft sukkelen met de rug, Gavazaj alweer weken out
Foto: © Photonews

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

De Gentse ziekenboeg leek stilaan leeg te lopen, maar nu komen er opnieuw enkele gevallen bij. Moustapha Oussalah blijft last ondervinden van zijn rug en voor Enis Gavazaj blijft het voorlopig een rampseizoen.

Sander De Graeve in Gent

De jonge vleugelspeler blesseerde zich bij de nationale jeugdselectie van Albanië aan de voet. "Enis kreeg een tackle te verduren op training en liep een barstje op in de voorvoet", aldus Vanhaezebrouck. "Hij heeft nog niet veel geluk gehad dit seizoen en zal vier tot zes weken buiten strijd zijn." Gavazaj was net terug van een blessure.

Ook Oussalah loopt er niet bij. "Hij trainde een paar keer individueel, maar heeft te veel last van de rug om met de groep te kunnen trainen. Het sleept al enkele weken aan, maar rugblessures kunnen lang duren. Ook Belhocine heeft er nog steeds last van, maar hij traint wel mee."

Rami Gershon opnieuw fit

Caenepeel kwam verder ook niet ongeschonden uit de interlandbreak. "Hij blesseerde zich tijdens de opwarming bij de U19 van België. Hij liep een verrekking aan de adductoren op en traint nog niet mee." Gershon kwam gelukkig wel ongeschonden terug. De Israëliër vertrok met een lichte blessure.

"Ik heb gebeld en gevraagd om er professioneel mee om te gaan. Dat hebben ze gedaan. Rami speelde niet en Israël pakte zes op zes. Wat wil je meer? Hij is volledig fit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties