Vanhaezebrouck woedend op Club Brugge: "Hoe ze me wegzetten is schandalig"

Vanhaezebrouck woedend op Club Brugge: "Hoe ze me wegzetten is schandalig"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hein Vanhaezebrouck is boos op Club Brugge. Reden daarvoor is een bericht op de website van blauw-zwart, waar Victor Vazquez in een interview zegt dat de coach van Gent hem vanalles zou hebben toegefluisterd. "Dit is schandalig", repliceert de coach van AA Gent.

Op de webstek van Club Brugge doet Vazquez zijn verhaal over wat Vanhaezebrouck hem allemaal zou hebben toegefluisterd. De bewoordingen zijn niet mis, meent de Spanjaard. We nemen het extract van de site er evenbij:

In Extra Time ging Vanhaezebrouck in de tegenaanval. "Ik laat dit niet zo. Ik ga mijn voorzitter hiervan inlichten ... Ik verwacht minstens verontschuldigingen hiervoor", is de coach van Gent kristalhelder.

Desnoods naar de rechtbank

"Als ik heel die uitleg lees ben ik vier minuten bezig geweest ... wie dat heeft gedaan ... ik ken heel veel Clubsupporters, die kennen mij allemaal heel goed. Ik kan me heel goed voorstellen dat zij zich niet willen vereenzelvigen met een club die dit schrijft. Zij weten dat ik zo niet besta!"

En wat als er geen verontschuldigingen komen? "Dit is er echt over, als er gesproken wordt over vermoorden. Ik heb over hem niet gepraat, desnoods gaan we hiervoor naar de rechtbank", gaat Vanhaezebrouck verder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties