Transfergeruchten 10/12: Liverpool breidt zoektocht naar vervanging Mignolet uit

Transfergeruchten 10/12: Liverpool breidt zoektocht naar vervanging Mignolet uit
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

We zijn ondertussen al bijna half december, hoog tijd om te gaan kijken welke wenslijstjes de diverse coaches onder de kerstboom leggen. En om te weten wat de managers en het bestuur daar dan vervolgens mee gaan doen.

  • Liverpool denkt toch weer na over een vervanger voor Simon Mignolet. De voornaamste namen die de revue passeren zijn die van Petr Cech (Chelsea) en Asmir Begovic (Stoke City)
  • Man United werd tijdens de heenronde al overvloedig getroffen door defensieve problemen. Louis van Gaal wil daarom deze winter Mats Hummels naar Manchester halen. De Duitse international was deze zomer al een target van de Mancunians.
  • Cercle wil zich versterken met Harlem Gnohéré van Bergen en Albian Muzaqi van Racing genk. Die laatste traint al mee met de Vereniging.
     
  • Lazic en AA Gent? Volgens Het Nieuwsblad is de deal nog niet voor meteen. de centrale verdediger kost 750.000 euro en de Buffalo's zien het niet tot een deal komen. Racing Genk springt mogelijk opnieuw op de kar.
     
  • De zaakwaarnemer van João Moutinho heeft zijn cliënt aangeboden bij Arsenal en Chelsea. Dat hij Monaco zal verlaten lijkt zeker, naar welke Engelse ploeg hij zal gaan is onduidelijk. Ook United aast op de speler.
     
  • Louis van Gaal heeft het op landgenoten begrepen. Van Persie zou wel eens navolging kunnen krijgen door Arjen Robben & Kevin Strootman. Vermoedelijk gaat United het wel pas deze zomer proberen.
     
  • Bent u op zoek naar een koopje aan het einde van het seizoen? Stefan Reinartz zal Bayer Leverkusen aan het einde van het seizoen transfervrij verlaten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties