"Ergste dag van Romelu? Toen de Kinder Bueno op was in Zaventem!"

"Ergste dag van Romelu? Toen de Kinder Bueno op was in Zaventem!"
Foto: © photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Geert Hoste Lol! Dat was de naam van de eindejaarsconferentie van de komiek dit jaar. Vol pareltjes over Koningin Fabiola, de regering ... en de Rode Duivels natuurlijk ook! Train die lachspieren voor de beste quotes.

  • "En dan is er zo'n klerk die moet kijken of er geen kernrampen zijn gebeurd in Doel. En dan leest hij de krant: Doel? Doel? Doel? Ah, hier: Thibaut Courtois in doel!"
     
  • "Toen Origi scoorde, sprong Koningin Mathilde recht en begon ze te dansen als een puber op Ibiza. We hadden nog geen Zweedse regering, maar wel al een Dancing Queen."
     
  • "Na de match stonden de spelers op een lijn op haar te wachten. Enfin, voor zover voetballers op een lijn kunnen staan, ik denk dat er nog iemand van de KBVB met vanishing spray een lijn op het tapijt moest tekenen."
  • "Voetballers kennen Vanishing Spray al heel lang ... dan ligt daar zo'n voetballer dood te gaan op het veld, vol pijn en komt er een oud mannetje met een zakje uit de dug-out, hij spuit met een busje op het been van de speler en ... pijn weg!"
  • "Om de Rode Duivels niet aan seks te doen denken, sprak Mathilde ze aan als kleuters van drie jaar: "Ooh, c'était magnifique ... bravo!"
     
  • "Die vergissing Origi - Lukaku was dubbel zo pijnlijk voor Romelu Lukaku, omdat hij net de tweede slechtste dag uit zijn leven had meegemaakt. De slechtste? Dat was toen in Zaventem de Kinder Bueno op was."
     
  • "In het vliegtuig hadden ze haar waarschijnlijk uitgelegd hoe het moet. In de goal op 1, Thibaut Courtois, op 2 Vertonghen ... heel de achterlijn, heel de middenlijn, heel de voorlijn ... alles uitgelegd aan Filip en Mathilde. Dan komen ze in Brazilië toe en staat iedereen op 1 lijn!"
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties