Overgang Scholz op de helling: steken de Rouches stokken in de wielen?

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 137 reacties
Overgang Scholz op de helling: steken de Rouches stokken in de wielen?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht en Lokeren bereikten donderdagavond na dagen onderhandelen een principeakkoord omtrent Aleksander Scholz. De Deen kon eindelijk zijn persoonlijke gesprekken met paars-wit aanvatten, maar Standard-voorzitter Roland Duchâtelet mengt zich in de debatten.

De Rouches pogen immers met een lucratiever voorstel op de proppen te komen. Gisteren trokken sportief directeur Axel Lawarée en vicevoorzitter Bruno Venanzi naar het Waasland om gesprekken aan te knopen.

Standard benaderde ook Scholz persoonlijk, dik tegen de zin van Roger Lambrecht zo schrijft Het Nieuwsblad. Aangezien de centrumverdediger nog onder contract ligt, druist dat in tegen de FIFA-regels.

Vertrouwensbreuk

De Luikse delegatie keerde zonder akkoord huiswaarts, maar dit weekend gaan de onderhandelingen verder. Pas als het gevraagde bedrag op tafel ligt, kan Scholz kiezen tussen Standard en Anderlecht.

Bij de landskampioen maken ze zich sterk dat de overgang nog steeds doorgaat, maar het vertrouwen heeft een serieuze knak gekregen. Pittig detail: volgende week staan beide rivalen tegenover elkaar in de Clasico.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties