Caje verdedigt keuzes Vidarsson: "Een beker winnen is mooi, maar Cercle heeft niets te zoeken in Europa"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 13 reacties
Caje verdedigt keuzes Vidarsson: "Een beker winnen is mooi, maar Cercle heeft niets te zoeken in Europa"
Foto: © Photonews

Cercle Brugge incasseerde gisteren een pandoering van jewelste van de blauw-zwarte stadsgenoten. De heenwedstrijd in de halve finale van de Beker van België eindigde namelijk op 5-1. "Ik kan begrijpen dat Cercle zich gewoon wil redden", vertelt Jan Ceulemans.

Door Cédric De Volder

Arnar Vidarsson stuurde namelijk een enorm jong elftal de wei op. En de afwezigheid van onder anderen Maarten Martens en Hans Cornelis verberg je niet zomaar tegen de blauw-zwarte machine van Michel Preud'homme.

"Club Brugge was vanaf minuut één baas", zag ook Jan Ceulemans. "Maar Cercle gaf hen toch een tikje voor de rust. Ik verwachtte eigenlijk een groen-zwarte heropleving na de rust, maar dat liet Club Brugge niet toe."

Vidarsson kreeg ondertussen al een pak kritiek van de fans van de Vereniging. Velen kunnen het niet begrijpen dat de coach een mogelijke finale zomaar te grabbel gooit. 

"Ik kan begrijpen dat Cercle zich gewoon wil redden", verdedigt Sterke Jan de coach van Cercle. "Bovendien waren er enkele jongens niet helemaal fit. Het is beter dat je Martens laat rusten met het oog op de competitie."

Het is beter dat je Martens laat rusten met het oog op de competitie

"Het is leuk om zo'n beker te winnen", besluit de T1 van KMSK Deinze. "Maar eerlijk: Cercle heeft niets te zoeken in Europa. Laat die jongens zich maar gewoon van het behoud verzekeren op het hoogste niveau."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties