Reactie Meunier legt de vinger op de wonde: "We waren bij het begin niet klaar"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 28 reacties
Meunier legt de vinger op de wonde: "We waren bij het begin niet klaar"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge ging vanmiddag met de billen bloot op het veld van KV Kortrijk. De spelers van blauw-zwart zongen echter allen samen hetzelfde liedje. "Eigenlijk waren we de betere ploeg."

Cédric De Volder in Kortrijk

"We hadden ons op voorhand aan zo'n lastige wedstrijd verwacht", klinkt het bij Ruud Vormer en Thomas Meunier in koor. "Al ligt het eigenlijk ons aan onszelf, hé. We kregen kansen genoeg, maar de bal ging er maar niet in."

"Al moet ik bekennen dat we niet helemaal klaar waren in het begin van de wedstrijd", vertelt Meunier. "We maakten enkele schoolfoutjes. En dat brak ons zuur op, hé. Al was het veld ook niet leuk om op te spelen."

We maakten in het begin enkele schoolfoutjes

Mathew Ryan belandt dan weer van de hemel in de hel. De doelman won de Asia Cup, maar werd door de Kerels meteen met de voetjes op de grond gezet. 

"Het was natuurlijk moeilijk om op zo'n hobbelig veld te voetballen", klinkt het bij de Australiër. "Op een andere dag hadden we deze wedstrijd gewonnen. Ik kamp met een slecht gevoel, maar uiteindelijk staan we nog steeds op de eerste plaats."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties