Sprokkels: Nog meer blessureleed bij Real Madrid

Sprokkels: Nog meer blessureleed bij Real Madrid
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De transfergeruchten stroomden enkele dagen geleden nog binnen, maar ondertussen is de supermarkt gesloten. Toch lopen er nog steeds kleine nieuwtjes en leuke weetjes binnen op onze redactie. Wij bundelen die graag voor u.

  • De blessuregolf bij Real Madrid is nog niet voorbij. Nu viel ook Marcelo uit: hij moest vroegtijdig het veld verlaten tegen Deportivo na een smerige overtreding van Laure.
     
  • Michel Preud'homme maakte vandaag zijn kern bekend die morgen Sporting Lokeren zal bekampen. Felipe Gedoz, tegen Cercle rust gegund, is er opnieuw bij. Net als Lior Refaelov die terugkeert uit blessure.
     
  • Geen Laurent Depoitre in de Gentse selectie. De aanvaller raakt niet fit voor de uitmatch tegen Charleroi.
  • VW Hamme heeft een licentie aangevraagd voor tweede klasse. De club staat vierde in derde klasse A, maar als ze een licentie krijgen is promotie zeker niet ondenkbaar.
     
  • Bij Lokeren werden Corryn en Mingiedi volgens HNB naar de B-kern gestuurd. Beide spelers tekenden al een contract voor volgend seizoen bij KV Mechelen, nu lijkt het er op dat Peter Maes niet meer op hen rekenen zal.
     
  • Kevin Oris kiest opnieuw voor een Aziatisch avontuur. De aanvaller heeft een contract getekend bij het Zuid-Koreaanse Incheon United.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties