Reactie Nakaarten over tackle op Conté: "Hij komt er altijd mee weg" versus "Ik heb mijn excuses aangeboden"

Nakaarten over tackle op Conté: "Hij komt er altijd mee weg" versus "Ik heb mijn excuses aangeboden"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het moment van de match tussen Anderlecht en KV Mechelen waar de komende week nog het meest zal worden over gesproken? De tackle van Joachim Van Damme aan het adres van Ibrahima Conté. Hasi was ziedend, Van Damme schuldbewust. Het relaas.

Aernout Van Lindt in Anderlecht

  • Zware tackle Van Damme op Conté
  • Komt weg met geel
  • Hasi woedend, Van Damme schuldbewust

"Hij komt altijd weg met dit soort fouten. Dat hij hier slechts geel voor krijgt? Voor mij is dat geen verrassing", was Hasi echt wel boos over de fout van Van Damme op Conté. 

"Hoeveel blessures heeft die wel al niet veroorzaakt?", vroeg de coach van Anderlecht zich af. "Ik heb mijn verleden tegen, dus over mij wordt er altijd gesproken", reageert Van Damme.

Mijn excuses aangeboden, ik ging echt voor de bal en hij had er vrede mee

"Ik was te laat op de bal en ja, ik had hem goed mee. Hij schuift door en ik wilde mijn voet zetten, waardoor ik hem vol op de enkel raak", was hij schuldbewust.

"Ik ben na de match mijn excuses meteen gaan aanbieden bij Ibrahima. Dat doe je niet als het bewust was hé. Conté zei me dat het kon gebeuren en het leek al bij al ook mee te vallen."

Over de ernst van de blessure van Conté is nog niets geweten, we zagen hem wel mankend uit Constant Vanden Stockstadion verlaten een uurtje na de wedstrijd. Met een ingetapete enkel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties