De oplossing: 'Mboyo op weg naar buitenland'

De oplossing: 'Mboyo op weg naar buitenland'
Foto: © photonews

Is er nu al een oplossing in de maak voor Petit Pélé Mboyo? De speler van Racing Genk zou wel eens snel op weg zijn naar een nieuwe club. Hij zou zelfs ploegmaat kunnen worden van een andere aanvaller uit België. Als we de Roemeense media mogen geloven toch.

In de Roemeense pers gonst het momenteel van de geruchten. Dat Ilombé Mboyo op weg zou zijn naar Petrolul Ploiesti, het team van Mircea Rednic. Die ploeg staat momentaal tweede in de Roemeense competitie en zoekt versterking naar de toekomst.

Ook in januari mocht Mboyo stiekem al weg, maar toen was hij - ondanks blessures - nog te duur om verkast te raken. De recentelijke problemen (avondjes in de carré, verwijzingen naar de B-kern zijn de laatste in een lange rij) maken hem nu stilaan onmogelijk in de Cristal Arena, waardoor een overstap nu wél mogelijk zou zijn.

Bij Petrolul zal Mboyo overigens ook Mohamed Tchité terugvinden. De Burundees-Belgische voetballer had al een mondeling akkoord en onderging gisteren medische testen. Ondertussen is die deal helemaal rond.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties