Praet zondag op de bank, Defour zeker klaar voor bekerfinale

Praet zondag op de bank, Defour zeker klaar voor bekerfinale
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht had vandaag goed nieuws te melden. Tegen de bekerfinale staat paars-wit waarschijnlijk vrijwel op zijn sterkst. De blessures van zowel Praet en Defour evolueren de goeie kant op.

Johan Walckiers in Anderlecht

  • Defour klaar voor bekerfinale
  • Praet krijgt zondag al minuten
  • Mbemba mist bekerfinale
  • Marin en Rolando twijfelachtig
  • Seizoen Alvarez gedaan

Voor Dennis Praet lijken er zondag al minuten weggelegd. "Hij heeft drie dagen met de groep al getraind en als hij geen reactie krijgt, zit hij zondag zeker op de bank", verklaarde Besnik Hasi. "Om te starten is het nog wat te vroeg, maar hij kan zeker wat minuten gebruiken. Hij heeft hard gewerkt en is klaar."

Ook Steven Defour kan zondag - heel wat minder waarschijnlijk - op de bank al zitten. "Hij heeft ook hard individueel gewerkt en heeft al een deel van de opwarming kunnen doen. Voor de bekerfinale zal hij zeker klaar zijn. Misschien kan hij tegen Gent op de bank zitten. Sowieso, als hij klaar is, speelt hij", aldus Hasi.

Voor Chancel Mbemba komt de wedstrijd van zondag te vroeg en ook de bekerfinale zal waarschijnlijk aan zijn neus voorbij gaan. "We mikken op het begin van de play-offs."

Defour speelt zeker in bekerfinale

Minder goed nieuws kwam er over Marko Marin en Rolando. "Zij zijn heel twijfelachtig en neigen meer naar 'nee' voor zondag dan naar 'ja'. We moeten afwachten."

Daarnaast is er nog eentje voor wie het seizoen gedaan is: Oswal Alvarez. "Het is weer zijn enkel. Hij is bij dokter Van Dyck in Amsterdam geweest en die heeft hem drie weken rust voorgeschreven. Dit seizoen zal hij niet meer in actie komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties