Praktische info voor de Club-fans

bart ver elst
| 3 reacties
Praktische info voor de Club-fans
Foto: © photonews

Club Brugge wil er alles aandoen om er zondag voor de bekerfinale één groot feest van te maken. Het richt daarom een Club-dorp in aan de Heizel, waar alle supporters al kunnen genieten van enkele DJ's, een hapje en een drankje.

Vanaf 14 uur kunnen de Club-supporters zich opwarmen in het Club-dorp vlakbij de Heizel, in de Eeuwfeestlaan. Daar zullen eetstandjes en drankstandjes aanwezig zijn, er zal animatie zijn en enkele DJ’s komen voor de nodige ambiance zorgen.

Om 16u30 wordt het Club-dorp gesloten en zal er met alle aanwezige fans een mars worden gedaan richting het Koning Boudewijnstadion, om zo helemaal in de sfeer te zijn als de bekerfinale om 18 uur van start gaat.

Iedereen zonder ticket welkom in ‘t Zand

Voor alle duidelijkheid: de wedstrijd wordt dus niet op groot scherm uitgezonden in het Club-dorp! Wie geen ticket kon bemachtigen maar toch samen met andere club-fans wil kijken, is welkom op ’t Zand in Brugge.

Op ’t Zand zal één groot supportersplein gemaakt worden waar iedereen die geen ticket heeft, vanaf 15u15 welkom is.  Daar zullen voor de wedstrijd eveneens drank- en eetstandjes, springkastelen, animatie en muziek aanwezig zijn. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties