Jan Vertonghen over Harry Kane: "Ja, hij is echt zo goed"

bart ver elst
| 0 reacties
Jan Vertonghen over Harry Kane: "Ja, hij is echt zo goed"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jan Vertonghen stond donderdagmiddag te pers te woord na de training van de Rode Duivels in Neerpede. Hij besprak de huidige situatie van Tottenham en had het over zijn ploegmaats Dembélé en Kane.

Door Bart Ver Elst in Neerpede

Champions League is veraf voor Tottenham Hotspur, dat dit weekend wel met 4-3 van Leicester City won. Er worden nog te vaak tegengoals geslikt. “Voor een verdediger zijn die tegengoals bijna even belangrijk als de drie punten die je kan behalen”, aldus Vertonghen.

“Als je wint maar toch goals tegen krijgt, overheerst wel het gevoel dat je wint, maar dan is dat spijtig. We werken de laatste weken ook met een heel jonge verdediging. Ik ben de oudste die speelt. Maar na de wedstrijd van afgelopen weekend maakte ik meteen de klik naar de Rode Duivels.”

Ik ben al de oudste in de verdediging

Zijn ploegmaat en goede vriend Moussa Dembélé speelt de laatste tijd niet zo vaak meer. “Moussa is een beetje het slachtoffer geworden van de goede prestaties van Christian Eriksen. Zo gaat dat in het voetbal natuurlijk.”

Tenslotte ging het nog over de prestaties van Tottenham-spits Harry Kane. Vertonghen bevestigt: “Ja, hij is echt zo goed. Harry is heel toegewijd en komt telkens als eerste op de club, en hij blijft als laatste. Hij is een echte afwerker”, besluit Vertonghen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties