Spelers Anderlecht en Standard zwaaien met vredevlag

Spelers Anderlecht en Standard zwaaien met vredevlag
Foto: © SC

Silvio Proto en Jonathan Legear doen hun best om de witte vredevlag tussen Anderlecht en Standard opnieuw te laten rijzen. Door enkele kwalijke gebeurtenissen in het verleden, zoals de tackle van Axel Witsel op het been van Wasilewski, leven de clubs al enkele jaren in onvrede met elkaar.

De competitiewedstrijd op Sclessin maakte de situatie er allerminst beter op. Toen ontrolden de Standard-supporters een wel erg shockerende tifo waarop het hoofd van Steven Defour gedragen werd door een figuur uit de film 'Friday the 13th'. Ook de Anderlecht-supporters gingen toen in de fout door stoeltjes uit het stadion af te breken en op het veld te gooien.

Zowel binnen Anderlecht als binnen Standard hoopt men dat de spanningen aan de Maas deze keer minder hoog oplopen en dat het voetbal kan primeren. Silvio Proto en Jonathan Legear, ex-speler van Anderlecht en nu aan de slag bij Standard, proberen daar alvast voor te zorgen.

Proto nodigde Legear namelijk bij zijn thuis uit voor een etentje om op die manier de hand der vrede uit te reiken naar Standard. De spelers namen samen ook een foto die gedeeld werd op de sociale media. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties