Paulussen scoort: "Maar van pizza's trakteren moet je niets geloven"

Paulussen scoort: "Maar van pizza's trakteren moet je niets geloven"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen won met het kleinste verschil op bezoek bij Zulte Waregem. Matchwinnaar was ene Laurens Paulussen, die al snel de 0-1 op het bord zette. "Het doet deugd om eindelijk eens te scoren", aldus de rechtsachter van Malinwa.

Aernout Van Lindt in Waregem

Assistgever Ivan Obradovic legde het na de wedstrijd uit: "Omdat hij zijn eerste goal heeft gemaakt voor ons, zal hij moeten trakteren op pizza's." Maar Paulussen zelf weet van niets: "Daar moet je niets van geloven."

Om dan bij te treden: "Ach, eerst moet Moris nog iets geven voor zijn debuut. Daarna zal ik ook wel eens iets betalen", kon er een lachje af bij de rechtsachter. "Het was een goede voorzet van Ivan, normaal zou je hem misschien recht voor doel geven ... maar hij gaf hem goed achteruit en ik had nog wat tijd om af te drukken."

Kreeg vandaag een berichtje van een maat dat ik ging scoren

Bij Westerlo stond Paulussen garant voor goals: "Ik gaf er ook wel de strafschoppen, dat hielp wel voor de statistieken. Maar ik ben vooral blij nu ook te kunnen hebben scoren. Ik had het er deze week nog over dat ik wilde scoren en een maat stuurde me vandaag dat ik zou scoren."

En ook het belang van het doelpunt was er: "Goed dat het een beslissend doelpunt was. We wisten dat het hier een moeilijk duel zou gaan worden, dus zijn we blij dat we hem winnend konden afsluiten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties