Van Holsbeeck; "Standard zal dat ook proberen"

Tom Stroobants
| 6 reacties
Van Holsbeeck; "Standard zal dat ook proberen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond kijken Standard en Anderlecht elkaar opnieuw recht in de ogen. De heenwedstrijd werd ontsierd door de wansmakelijke tifo van de Standard- supporters over Steven Defour. Anderlecht-manager Van Holsbeeck hoopt dat vandaag het voetbal zegeviert.

“De wedstrijd zal nog niet beslissend zijn, volgens mij", vertelt Van Holsbeeck aan RTBF. In de eerste vijf wedstrijden moet je proberen om de puntenkloof niet te groot te laten worden. We hebben nu twee moeilijke confrontaties: eerst naar Standard en vervolgens naar Brugge.”

“Het is duidelijk dat we toch iets van punten zullen moeten pakken. Maar we hebben er vertrouwen in en ik geloof dat Anderlecht klaar is voor zondag. Ondanks wat er allemaal in de pers is verschenen de voorbije week en de rol die de pers daarin speelde, zullen we er toch een feest van proberen te maken."

Wij zijn klaar voor zondag

Het voetbal, dat is wat telt. "De grote winnaar van de finale van de Beker van België, ondanks dat wij heel teleurgesteld waren, was het voetbal. En dat is ook het doel van de play-offs. Het belangrijkste is wat er op het veld gebeurt en niet in de tribunes."

Voor Van Holsbeeck zijn de intenties van beide teams duidelijk. "Een hoge intensiteit en goed voetbal, dat is wat beide ploegen zullen proberen te brengen. Standard probeert ook van voetbal een feest te maken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties