Defour was gisteren wél degelijk onder de indruk op Sclessin

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 27 reacties
Defour was gisteren wél degelijk onder de indruk op Sclessin
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Steven Defour keerde gisteren voor de derde keer terug naar Sclessin. De middenvelder van RSC Anderlecht werd wederom warm onthaald door de Luikse fans, maar hield het hoofd koel. Misschien zelfs een beetje te koel.

Cédric De Volder in Luik

Voor alle duidelijkheid: het was wel degelijk de derde keer dat Steven Defour - na zijn omstreden overstap naar RSC Anderlecht - terug de voetbalschoenen aanbond in de Vurige Stede. We vergeten de vriendschappelijke interland tussen België en Australië namelijk niet. 

De Luikse fans bezorgden hun voormalige aanvoerder nog maar eens een warm onthaal. Al van voor de wedstrijd kreeg Defour scheldtirades en fluitconcerten over zich heen. De vorige keer bezweek de patron van paars-wit onder de druk, maar deze keer liet hij niets merken. 

En toch kunnen we ons niet van de indruk ontdoen dat Defour wel degelijk onder de indruk was. De Rode Duivel eiste dan wel quasi alle ballen op, maar kwam niet verder dan een pasje opzij of een (verloren) lange bal richting Aleksandar Mitrovic.

Nee, dit was niet de Defour die Anderlecht naar een prijs zal leiden. En dat bleek ook uit zijn gefaalde Zidane-beweging die hij op het einde van de wedstrijd uitteste. Die kan u hieronder bekijken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties